EXPERTEN IN PENSIOENEN

home > Enkele cijfers > Actualiteit

Actualiteit

 

 

 

INÈS HORWART & ERIC BAECKELANDT AANGESTELD ALS CO-CEO's (23/10/2024)

We zijn verheugd de benoeming van Inès Horwart en Eric Baeckelandt tot co-CEO’s van Contassur Pension Experts aan te kondigen. Zij nemen de fakkel over van Brigitte Bocqué op, die met pensioen is gegaan.
 
Op entiteitsniveau neemt Inès Horwart de CEO-functie van Contassur Bijstand-Advies op zich terwijl Eric Baeckelandt benoemd is tot CEO van de verzekeringsmaatschappij Contassur. 
 
Inès Horwart begon in 2014 bij Contassur als Senior Investment Manager na meer dan 10 jaar verschillende financiële functies te hebben bekleed bij Electrabel en GDF SUEZ (nu ENGIE). Vandaag is Inès Horwart Chief Financial & Investment Officer bij Contassur Pension Experts, een rol die ze zal blijven vervullen.     I
 
Eric Baeckelandt startte in 2018 bij Contassur als Chief Actuarial and Consulting Officer en had daarvoor al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan op het vlak van Employee Benefits bij onder meer Delta Lloyd en Willis Towers Watson. Sinds 2019 is hij Chief Operations Officer bij Contassur Pension Experts.      
 
Didier Engels, voorzitter van de Raad van Bestuur van Contassur: "Met de benoeming van Inès Horwart en Eric Baeckelandt heeft de Raad van Bestuur gekozen voor een bestuursmodel dat continuïteit combineert met een maximaal gebruik van beschikbare expertise en ervaring. We zijn ervan overtuigd dat zij samen met hun teams zullen zorgen voor een verder optimaal beheer van de aanvullende pensioenplannen ten dienste van werkgevers en aangeslotenen ". 
 
"We wensen de co-CEO's veel succes in hun nieuwe rol en bedanken Brigitte Bocqué voor haar bijdrage aan de realisaties van Contassur Pension Experts in de afgelopen vijf jaar”.